In een boeiende thuiswedstrijd wist GSC/ODS indruk te maken met een overtuigende 4-0 overwinning tegen Pelikaan. Het publiek werd getrakteerd op een reeks prachtige doelpunten die de dominantie van het team onderstreepten.

De eerste goal ontstond uit een vrije trap, waarbij de voorzet perfect werd gespeeld. Hakan legde de bal slim af, en Davut gleed gecontroleerd naar binnen om het net te vinden. Deze goed uitgevoerde aanval bracht GSC/ODS vroeg in de wedstrijd op voorsprong.

Een foute terugspeelbal van Pelikaan leidde tot het tweede doelpunt. Mustafa Kemaldar onderschepte de bal en legde af op Mustafa Tekin, die koelbloedig afrondde. De defensieve fout van Pelikaan werd genadeloos afgestraft door GSC/ODS, wat resulteerde in een comfortabele 2-0 voorsprong.

De derde goal volgde uit een samenwerking tussen Mustafa Kemaldar en Mustafa Tekin. Kemaldar legde de bal slim af op Tekin, die eenvoudig de intikker verzorgde. De aanvallende coördinatie en scherpte van GSC/ODS kwamen duidelijk tot uiting in dit doelpunt.

Met 3-0 gingen beide ploegen de rust in.

De kroon op de eerste helft was de vierde goal, tot stand gekomen door een lange bal van Hakan. Coskun nam de bal perfect aan en schoot hem in één beweging in het doel.

Interessant genoeg staat Cunaldospor momenteel op de eerste plaats in de competitie, wat de prestaties van GSC/ODS nog indrukwekkender maakt. Met een dergelijke overtuigende thuisoverwinning lijkt het team in topvorm te zijn en klaar te staan om verdere successen na te streven in het verdere verloop van het seizoen. De fans kunnen met vertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijden en wellicht nog meer opwindende prestaties van hun team.

Geschreven door: Baris Safranti