GSC/ODS 4 bracht een indrukwekkende prestatie op het veld in hun recente uitwedstrijd tegen SEOTO 3, waar ze met een overtuigende 0-4 overwinning de kwartfinale van het bekertoernooi bereikten.

De wedstrijd begon met vastberadenheid van beide teams, maar het was GSC/ODS 4 dat al snel de controle over het spel overnam. In de 44e minuut brak Coskun Altintas de impasse met een sublieme goal, waarbij hij een goed opgebouwde bal in de verrehoek schoot. Deze voorsprong gaf GSC/ODS het vertrouwen om de druk op SEOTO te blijven opvoeren.

Het tweede doelpunt kwam in de 69e minuut van de voet van Eren Safranti. Na een intensieve aanval en een moeilijke rebound wist Eren de bal laag in de linkerhoek te plaatsen, waardoor de voorsprong van GSC/ODS 4 verder werd uitgebreid.

Mustafa Kemaldar voegde in de 88e minuut een derde doelpunt toe aan het scorebord. Zijn indrukwekkende afwerking volgde op een perfecte dieptepass van Hakan Karapinar, waardoor Mustafa 1 op 1 kwam te staan met de keeper en de bal koelbloedig in de linkerhoek plaatste.

De kers op de taart kwam in de 90e minuut, toen Yusuf Karasahin met een prachtige volley van meer dan 20 meter de linker kruising vond. Deze technische hoogstandje zorgde niet alleen voor het vierde doelpunt van GSC/ODS 4, maar liet ook zien dat het team zowel individuele vaardigheden als collectieve kracht bezit.

De eenzijdige aard van de wedstrijd bleek uit het feit dat keeper Tunahan van GSC/ODS slechts 1 keer (!) werd getest gedurende de hele wedstrijd, waardoor de verdediging solide en georganiseerd opereerde onder leiding van Emre Sahin.

Met deze overwinning heeft GSC/ODS 4 niet alleen indruk gemaakt op het veld, maar zich ook verzekerd van een plaats in de kwartfinale van het bekertoernooi.

De nog ongeslagen team van Zaterdag 4 bedankt alle fans die zijn gekomen naar de uitwedstrijd.

Het team van Volkan Karapinar neemt het aanstaande zaterdag op tegen de nummer 2 Pelikaan om 12:00 uur in Stadspolders. De vorige wedstrijd werd met 0-2 gewonnen door GSC/ODS. Met de meeste goals gescoord, minste goals tegen en nog 2 inhaalwedstrijden te gaan, staat GSC/ODS (Cunaldospor) bovenaan in de competitie.

Geschreven door: Baris Safranti