Opmerkelijk nieuws van onze sponsorcommissie, want voor het eerst in de clubhistorie is een 10-jarig sponsorcontract afgesloten. Daar zit een bijzonder verhaal achter en dat doen we hier graag uit de doeken. Onder het motto “wie goed doet, bier ontmoet” hebben de voetbalvrienden Daan Jansen, Krassi Petrov, Maarten van Houwelingen, Wim Diependaal,  Cor Jooren (en Mieke Dans), Ben Elschot, Rob van Heeren, Harm Tazelaar, Piet van Westen en Richard Damme de koppen bij elkaar gestoken om de sponsorcommissie opnieuw te verrassen en hun cluppie te ondersteunen.

Vrijwel allen van genoemd tiental namen al in 2017 het initiatief om de club op een ludieke wijze te ondersteunen middels een reclamebord “De Derde Helft” dat dus al bijna zeven jaar langs ons hoofdveld hangt. Het contract moest al in 2023 verlengd worden en er zijn natuurlijk met het bekende mes tussen de tanden maandenlang onderhandelingen gevoerd. Keiharde eisen over en weer hebben uiteindelijk geleid tot een overeenkomst voor de duur van tien jaar. Financiële details zijn niet bekend gemaakt, maar gezien de tevreden geluiden vanuit zowel de commissie als de heren van De Derde Helft is er sprake van een voor allen bevredigende deal.

Vanaf deze plek hulde voor deze vriendenclub. Namens de vereniging en andere leden ontzettend veel dank voor dit mooie initiatief. (Wie volgt?) Het tiental konden we nog niet compleet krijgen voor een nieuwe foto, maar in ons archief troffen we gelukkig nog de plaat aan die in 2017 gemaakt werd bij de onthulling van het bord, dat dus nog minstens tot 2033 te zien zal blijven.