De trainers van het eerste- en tweede elftal staan ook volgend seizoen weer voor de groep. Met hoofdtrainer Pip Pruymboom en z’n assistent Dennis Groeneweg (op de foto tijdens het trainingskamp in zonnig Turkije) is afgesproken om in principe nog twee jaar door te gaan, met de mogelijkheid om halverwege toch afscheid van elkaar te nemen. Die kans is klein, omdat de ambities van de club en de trainers volkomen overeen komen, maar in de voetballerij gebeuren soms onverwachte dingen. Pip en Dennis willen met het eerste elftal, dat koploper in de derde klasse is, natuurlijk kampioen worden en daarvoor kan in de komende weken de basis gelegd worden….

Bij het tweede elftal blijven Nick van Oldebarneveldt en Ferry den Breejen ook op hun post en ook dit duo heeft ambities. Het tweede elftal draait mee in de top-3 en maakt nog serieus kans op promotie. Ook is de sfeer in het tweede elftyal – net als bij het eerste trouwens – erg goed. Er was dus ook geen enkele reden om niet met de huidige technische staf door te willen gaan. Voor het derde elftal moet nog wel gezocht worden naar een trainer en/of leider, want Peter Spaan en Marcel Rombout hadden vorig jaar aangeboden om dit team één seizoen te begeleiden en hebben (nog) geen plannen om daarmee door te gaan.