Mooi nieuws vanuit onze selectie want Ozan Cimen (foto boven) en IsmaIl Yildirim (foto onder) hebben aangegeven om ook na dit seizoen bij GSC/ODS te blijven. Tijdens het trainingskamp in Turkije is niet alleen getraind, maar ook gesproken over de toekomstplannen van club, trainers en spelers. Ozan, bijna wekelijks één van de uitblinkers, en Ismail, samen met Djim Kammerman topscorer, stonden weer op de radar van verschillende clubs, maar zijn enthousiast over het huidige team en hopen met hun kwaliteiteiten onze hoofdmacht ook volgend seizoen vooruit te helpen.

Ozan is bezig aan z’n eerste seizoen bij GSC/ODS en Ismail aan z’n tweede. Beide spelers hebben voor hun komst naar GSC/ODS op hoog niveau gespeeld en hebben zich bij ons echte sterkhouders getoond. Hopelijk inspireert hun beslissing ook onze andere selectiespelers om de lokroep van andere clubs te negeren en er minimaal nog een seizoen bij GSC/ODS aan vast te plakken. Als de ploeg op koers blijft zal dat een klasse hoger zijn dan nu en ook dat moet toch een extra motivatie zijn. Deze week verwachten we ook nieuws naar buiten te kunnen brengen over de technische staf van volgend seizoen.