Nog amper bekomen van de schandalige vernielingen in ons clubhuis ontdekten we zaterdagmorgen dat het reclamebord van Villa Weizigt bij het hoofdveld verdwenen is. Los van de vraag wat iemand daar in hemelsnaam mee moet vragen we ons ook af wanneer het precies is weggehaald. Na de inbraak ging de aandacht woensdagmorgen en de dagen er na helemaal uit naar wat er binnen allemaal moest (en nog moet) gebeuren. Het is dus niet denkbeeldig dat het reclamebord in dezelfde nacht verdwenen als dat die zinloze vernielingen door dat inbrekerstuig plaatsvonden.

Graag doen we bij deze een oproep aan iedereen die meent te weten wanneer het reclamebord verdwenen is. We vermoeden dus dat dat ook in de nacht van dinsdag op woensdag gebeurd is, maar wellicht was het eerder of later. Enig verband tussen de inbraak en de verdwijning van dit reclamebord zien wij ook niet, maar of het nou een zieke grap of een doordachte actie was, elke tip is welkom via bestuur@gscods.nl ! Op de bovenste foto zien we de lege plek en op de onderste het inmiddels verdwenen bord….