Ons eerste elftal stapt komende donderdag op het vliegtuig richting Turkije om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Het team, vergezeld van enkele sponsors, strijkt neer in Belek aan de Turkse zuidkust. Er wordt dagelijks getraind en er zijn twee oefenwedstrijden gepland. Wij wensen de selectie, staf, begeleiders en meereizende sponsors vanaf deze plek vooral veel plezier. Op maandag 15 januari keert het gezelschap terug in Dordrecht om slechts één dag later te spelen in de vierde ronde van de KNVB beker.

In Heerjansdam is de gelijknamige voetbalclub op dinsdagavond 16 januari vanaf 19.30 uur de tegenstander. Ons eerste elftal heeft in de vorige rondes al op hoger niveau acterende ploegen uitgeschakeld (VVGZ en Rijsoord) en afgelopen weekend werd ook het een klasse hoger spelende EBOH met 4-2 geklopt (in de tweede helft speelde trouwens ons tweede elftal !), maar Heerjansdam is van een aanzienlijk zwaarder kaliber. Deze opponent speelt op vierde divisieniveau, dus om een ronde verder te komen is een regelrechte stunt nodig. Maar wie weet wat de Turkse zon met ons eerste elftal doet…