Stilzitten is niet bepaald de hobby van onze sponsorcommissie en dus is andermaal een nieuw reclamebord langs ons hoofdveld opgehangen. Het is van onderhoudsbedrijf R.C. Kant, voor intimi beter bekend als vakman Robert Kant. Een veelzijdig klusjesman, die zich in en om het huis ontpopt heeft als een soort alleskunner; loodgieterswerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, dakwerkzaamheden, hij kan het en doet het. Dus bent u op zoek naar een veelzijdig bedrijf waar u met een gerust hart al uw klussen aan kunt toevertrouwen, dan bent u bij onderhoudsbedrijf Kant aan het goede adres.

Robert Kant heeft ruime ervaring en geeft woorden als vakmanschap, service en degelijkheid echt inhoud. Ouderwetse waarden met een efficiënte uitvoering van deze tijd! Of het nu gaat om een grote of een kleine opdracht, hij staat met persoonlijke aandacht voor u klaar. Wilt u precies weten hoe veelzijdig Kant is en voor welke klussen u hem allemaal kunt inhuren? Ga dan naar zijn website. De sponsorcommissie is blij met alweer een nieuwe bordsponsor en de club hoopt natuurlijk ook met deze sponsor een langdurige relatie op te bouwen.