Of de goede Sint nog zal komen weten we niet, maar woensdag heeft hij wel Voetbalpiet naar GSC/ODS gestuurd. Deze roetveegpiet, gezegend met een fluwelen techniek, dook spontaan op tijdens de jeugdtrainingen bij de club en trapte een balletje mee bij Jo7, Jo8-1, Jo9-1 en Jo9-2. Hij deelde ook nog pepernoten uit. Maar de kinderen waren toch het meest onder de indruk van zijn voetbalkwaliteiten. Zo schoot hij een bal bijna door het net heen bij keeper Orhan, speelde als kaatser bij Jo9-1, deed mee met lijnvoetbal bij Jo9-2 en sloot zich aan bij de partijen, die Jo7 en Jo8 speelden.

Ook liet Voetbalpiet nog zijn hooghoudskills zien. Oef, wij moeten nog even goed oefenen om zo goed als deze Piet te kunnen voetballen ! Boyd gaf hem duidelijk zijn adres door met de dringende vraag ook bij hem thuis langs te komen. Of Voetbalpiet daarvoor tijd heeft is de vraag, maar hij beloofde wel om komende zaterdag óók bij GSC/ODS langs te komen en dan nog een paar andere Pieten mee te nemen. We weten natuurlijk niet hoe laat die trouwe medewerkers van de Sint komen en ook niet hoe lang ze kunnen blijven, maar hopelijk duiken ze ook op bij de mini’s en de trainingen op maandag.