De knoop is doorgehakt; de volgende pubquiz wordt gehouden op vrijdag 22 december. Een gezelliger begin van het Kerstweekend lijkt ons niet te bedenken. De inschrijving is reeds geopend en we hopen natuurlijk op een mooie opkomst. Quizmasters Blom & Blom beloofden na afloop van de vorige editie dat er dit keer een hoog gehalte aan sportvragen in de quiz zal zitten en meer rekening gehouden wordt met jonge(re) deelnemers; dus niet te veel vragen over ‘vroeger’. Ze hebben tevens laten weten dat ook dit keer gepoogd wordt om het vooral leuk te houden. Het gaat immers niet om kennis, maar om plezier !

Er kan worden ingeschreven per duo, maar heb je geen maatje (m/v), dan kun je je individueel opgeven en zorgt de organisatie dat je aan een andere eenling gekoppeld wordt. Familie en vrienden van clubgenoten en andere sympathisanten van de club zijn ook welkom. Opgave is mogelijk via een appje aan Lucien Gooshouwer (06 13 41 35 30) of Martien Blom (06 54 97 28 91). Je kunt hen ook gewoon bellen of aanspreken bij de club. Het inschrijfgeld bedraagt twee euro en vijftig cent per persoon, dus vijf euro per duo.

De grote vraag in aanloop naar de komende pubquiz is natuurlijk wie het Koningskoppel Gerritsen (foto) van de troon kunnen stoten. Vader Rob en dochter Maaike wonnen de laatste twee edities, maar zijn zij bestand tegen de zware druk van de favorietenrol? Het is een vraag die op vrijdagavond 22 december aan het eind van de avond beantwoord kan worden. Wacht niet met inschrijven tot het laatste moment, want hoe eerder we weten hoe groot de opkomst wordt, des te beter kan dit feestje worden voorbereid. Doe jij ook mee?