Langs ons hoofdveld hing al vele jaren een reclamebord van Harry’s Kapsalon. Zelfs al zo lang dat we niet meer kunnen achterhalen hoe lang deze trouwe sponsor al aan onze club verbonden is. Het bord vertoonde wat tekenen van slijtage en was nog voorzien van een oud logo, dus het werd hoog tijd voor vernieuwing. En dat is dus gebeurd. Tijdens enkele knipbeurten, onder meer van onze voorzitter, werd de zaak beklonken en het resultaat hangt inmiddels langs ons hoofdveld; een splinternieuw bord inclusief het nieuwe logo van dé kapperszaak van Dordrecht.

Harry’s kapsalon is een zaak met meer dan 50 jaar ervaring met haarverzorging. Je wordt er altijd geknipt zoals je wilt; degelijk of hypermodern. Dat is mogelijk omdat de medewerkers van de salon cursussen, workshops en seminars volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche, zodat ze elke klant goed kunnen adviseren over de laatste mode en trends. Ook is er aan de kleintjes gedacht, want die worden in een leuke auto geknipt. Als ze moeten wachten op een knipbeurt van hun ouders kunnen ze zichzelf vermaken in een speciaal voor hen ingericht hoekje.

Harry’s kapsalon is overigens al sinds 2015 een complete salon. Ooit begonnen als herensalon kwam er aan de Krommedijk 51 ruim acht jaar geleden ook een prachtige damessalon bij. Je wordt er in een geweldige ambiance geknipt door mensen met passie. Perfectie, sfeer en kwaliteit zijn slechts een paar steekwoorden voor de damessalon. En de sponsorcommissie van GSC/ODS is natuurlijk blij dat de langdurige relatie met dit bedrijf wordt voortgezet.