Na een weekje vakantie zijn de mini’s er afgelopen weekend weer tegenaan gegaan. Robin (Jo11-1) was ook weer van de partij, Hij kwam een handje helpen en informeerde nog even wanneer hij zijn bal met handtekeningen kan ontvangen? Tsja, goeie vraag…. Deze zaterdag splitsten we de groep niet, zoals gewoonlijk, in tweeën, maar in drieën. Jason en Huseyin gingen namelijk naar het pannaveld, voor een onvervalst potje één tegen één. De moeder van Jason, geassisteerd door Shandriano (Jo9-1) zorgde dat het goed verliep. Bij deze kleintjes houden we geen uitslag bij, want het plezier staat bovenaan. Eigenlijk alleen maar winnaars zo!

Hamza speelde met Ayden op het hoofdveld tegen Maks en Fernando. Dit ging lekker gelijk op. Ook hier hielden we de score niet bij. De nadruk lag nu ook niet op doelpunten maken, maar op overpasen naar elkaar. Voetbal is een teamsport, dus daarin moet je het met elkaar doen, niet in je eentje. Ook het bekende parcours was weer uitgezet. Isabella, Ela Nisa en Semih shcaafden daar aan hun traptechniek en motoriek. Voor Semih was het ook een prima gelegenheid om zijn nieuwe voetbalschoenen aan te trekken. Die had-ie gekregen voor zijn derde verjaardag. Gefeliciteerd nog !

Voor Iasabella was het trouwens de laatste Mini’s Day. De trainers hebben haar de laatste weken gevolgd en zijn van mening dat ze rijp is om de stapte maken naar een Jo7-team. Ze komt daar onder de hoede van Cameron en Ronald, die trainen op woensdag. En uiteraard spelen op zaterdag. Komende zaterdag is het weer gewoon Mini’s Day. We kiezen een pupil van de week en die krijgt een bal. Met die van Robin erbij hebben we er dan meteen twéé die door de mannen van het eerste elftal getekend kunnen worden. Die spelen thuis tegen ZBC’97, dus dat komt vast goed.

Oh, en dan nog een klein, maar belangrijk aandachtspuntje. We zagen afgelopen zaterdag iemand langs de lijn een sigaret opsteken. Niet toegestaan op onze accommodatie, niet gezond en een slecht voorbeeld voor de jeugd. Zeker voor deze hele kleintjes! Niet meer doen, hè. Alvast bedankt.