De jaarlijkse algemene ledenvergadering is verplaatst naar donderdag 21 december. De oorzaak van deze verplaatsing zit ‘m in de enorme ledengroei van onze club. Dat vergt wellicht wat uitleg, dus bij deze. Dankzij een geautomatiseerd systeem kunnen we met één druk op de knop alle leden van onze ‘voetbaltak’ een mailtje sturen. En er rolt zo een lijstje met huisadressen uit van degenene die géén mailadres hebben. Het probleem is dat we inmiddels ook een biljart- en een bridgetak hebben en die leden zitten nog niet in een geautomatiseerd bestand.

Het tijdig uitnodigen van alle leden (een eis uit onze statuten) was daardoor vóór eind november niet meer mogelijk. Bij het zoeken naar een nieuwe datum bleek alleen 21 december een optie. Dat is één dag voor de pubquiz in kerstsfeer, maar een ledenvergadering bij de kerstboom heeft ook wel wat. Noteert u dus; donderdagavond 21 december 20.00 uur in de agenda. Het bestuur is nog op zoek naar kandidaten voor de (eventueel op te splitsen) functies van secretaris en wedstrijdsecretaris senioren. Interesse? Vraag vrijblijvend info op via bestuur@gscods.nl of trek één van de bestuurders aan z’n jasje !