Op een zonnige dag begon de wedstrijd tussen GSC/ODS en Oranjewit 9 om 12:00 uur op het Sportcomplex Stadspolders. Al snel gebeurde er iets opmerkelijks in de 5e minuut, toen Mustafa Tekin met een prachtige omhaal de bal ver in het doel wist te krijgen na een verre inworp van Dogan Yildirim. De doelman had geen schijn van kans, en de score stond op 1-0 in het voordeel van GSC/ODS. 

In de 22e minuut werd rechtsback Eren Safranti hard onderuit gehaald na twee eerdere pogingen van dezelfde speler om hem voorbij te spelen. Deze keer raakte hij Eren in plaats van de bal, wat resulteerde in een penalty voor GSC/ODS. Mustafa Kemaldar nam de verantwoordelijkheid en schoot laag in de rechterhoek, waardoor de voorsprong werd vergroot naar 2-0. 

Vlak voor de rust wist Oranje Wit echter terug te komen met een snelle counter vanaf de linkerkant. Een perfecte steekpass gaf hun spits de kans om 1-op-1 langs keeper Tunahan Sahinbas te gaan en te scoren, waardoor de stand 2-1 werd. 

Na de rust maakte GSC/ODS het verschil groter toen Hakan Karapinar vanuit de verdediging een prachtige steekpass gaf aan spits Mustafa Kemaldar, die koelbloedig tussen de benen van de keeper door schoot, waardoor de score 3-1 werd. 

Mustafa had zelfs de kans om zijn hattrick te voltooien, maar na een hoekschop belandde zijn kopbal op de paal. Uiteindelijk werd hij vervangen door Nevfel Soy, die ook nog een grote kans kreeg maar helaas niet wist te benutten. 

De wedstrijd eindigde met een eindstand van 3-1 in het voordeel van GSC/ODS, een welverdiende overwinning voor het team. 

Baris Safranti

Hieronder een kort interview met aanvoerder/trainer Volkan Karapinar.