De ene actie om onze club een steuntje in de rug te geven loopt op z’n eind, maar de volgende zit er al weer aan te komen! Rabo’s Club Support stopt namelijk op 26 september, maar de Grote Clubactie gaat op 23 september juist van start. Bij de actie van de bank kunnen alleen rekeninghouders als lid van de Rabobank onze club helpen (lees onderaan nog even hoe dat moet), maar aan de Grote Clubactie kan letterlijk iedereen meedoen. We hopen echt dat iedereen dat doet; ouders van jeugdleden, maar ook senioren, veteranen, walking footballers en symphatisanten. En wat zou er niet mooier zijn als die ook nog eens wat loten (door)verkopen aan familie en vrienden?

Een lot kost drie euro en van elk verkocht lot gaat 80% direct naar GSC/ODS. Vorig jaar bracht de Grote Clubactie ons een mooi bedrag op (zie foto) en dit jaar hopen we stiekem op nét iets meer. We hebben dan ook twee mooie bestemmingen voor de opbrengst. De helft gaat naar de jeugd, om precies te zijn voor activiteiten naast het voetbal. Daar hebben we er nogal wat van en dat willen we graag zo houden. Denk aan Mini’s Day, lasergamen, ontbijten, pizza training, Sinterklaasfeest en zelfs een bootcamp voor de oudere junioren. De andere helft van de opbrengst gaat in de spaarpot voor een nieuw bankstel in de kantine, want één van de twee (bij de kachel) is versleten… Enne, met elk lot maak je ook kans op mooie prijzen, al doet u het vast niet alleen maar daarom….

Enkele ouders van jeugdleden verkopen vanaf 23 september op trainingsavonden én op zaterdag loten op onze accommodatie. In de teambakjes, in de bestuurskamer, komen ook boekjes met loten te liggen voor alle teams. Mocht u onverhoopt niet benaderd worden; weet dan dat er in de kantine aan de bar ook loten te koop zijn. De Grote Clubactie duurt acht weken. Op 13 november stopt de lotenverkoop en op 28 november vindt de trekking plaats.

Tot slot nog kort even over Rabo’s Club Support. Heeft u zelf nog niet gestemd? Of vergeten om vrienden en kennissen te vragen om dat te doen? Het kan nog een paar dagen. Hoe meer stemmen op onze club, hoe groter de kans op een mooi bedrag voor twee andere ambities van GSC/ODS, waarover we u al eerder informeerden. Stemmen kan via de Rabo App op je smartphone, maar ook op de website van de bank, klik dan HIER. Alvast dank namens jouw clubgenoten!