De smeekbedes om onze populaire pubquiz over de zomervakanties heen te tillen zijn verhoord, maar wat eind juni dus werd uitgesteld gaat vrijdag 29 september toch echt gebeuren. Onze kantine is dan het toneel voor de achtste aflevering van dit super gezellige evenement. Quizmasters Blom & Blom hebben weer wat fraais in elkaar gedraaid en gaan dat met het van hen bekende enthousiasme uitstorten over de hoofden van de deelnemers. De inschrijving is geopend. Aarzel niet, want over iets meer dan twee weken is het al zover !

Er zijn inmiddels al heel wat mensen die kennis gemaakt hebben met het fenomeen pubquiz – waarvan we er op de 29ste weer tientallen hopen te zien – maar er zijn er ook nog die niet durven komen uit angst over te weinig kennis te beschikken. Een grote misvatting, want het is geen kennisquiz! Bij onze pubquiz kun je van alles verwachten, nou ja, eigenlijk krijg je van alles dat je niet verwacht. Gevoel voor humor is vereist, een beetje kennis mooi meegenomen. Het gaat dus om de lol, niet om de prijzen. Al valt er ook dit keer weer één en ander te winnen.

Inschrijving kan weer per duo, maar heb je geen maatje (m/v), geef je dan individueel op dan zorgt de organisatie dat je er eentje krijgt. Naast leden zijn ook hun familie, vrienden en sympathisanten welkom. Geef je op door een appje te sturen aan Lucien Gooshouwer (06 13 41 35 30) of Martien Blom (06 54 97 28 91). Je mag ze ook gewoon bellen of aanspreken bij de club. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per duo of twee euro en vijftig cent per persoon. Op de foto zien we de laatste winnaars, Rob en Maaike. Komen vader en dochter Gerritsen hun titel verdedigen? We gaan het zien….