Hoewel er niet zoveel spelertjes waren, was het afgelopen zaterdag 9 september toch weer een hele gezellige Mini’s Day.

Nu hadden we wel wat meer spelertjes verwacht. Wanneer je onverwacht toch niet met jouw kind naar de Mini’s Day kunt, geen probleem, maar wel zo fijn wanneer je het even laat weten. Dan naar de middag. Blij waren we met de hulp van een jeugdcommissielid, omdat Demy er vanwege haar werk niet bij kon zijn. Ivy deed voor de eerste keer mee. Zijn broer Cain voetbalt sinds twee weken bij de JO10-2. Hij kwam ook meehelpen en speelde samen met Rovy.

Er werd een partijtje gespeeld; twee tegen één, waarbij Hamza tegen Murat en Ayden speelde. Murat sluit vanaf deze week aan bij zijn eigen leeftijdsgenootjes. Bij het parcours leerden kinderen spelenderwijs oefenen met een bal. In de rust was er uiteraard siroop en de Mini’s Day werd na afloop weer afgesloten met mandarijnen en een appel.

Aanstaande zaterdag 16 september hopen we op een goede opkomst. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om 13.00 uur, zodat we om 13.15 uur met de Mini’s Day kunnen beginnen. De ‘training’ is 13.45 uur weer afgelopen. Na afloop kiezen we meteen een pupil van de week. Dit kind krijgt een patatje en wat te drinken van de club. Als het spelertje het niet te spannend vindt, mag hij/zij een echt tenue van de club aan en de aftrap doen bij de wedstrijd van ons eerste elftal.

GSC/ODS1 speelt zaterdag om 14.30 uur thuis tegen Oranje Wit 2. Een heuse sportparkderby!