Ook dit jaar doet GSC/ODS mee met Rabo Club Support. En ook dit keer vragen we weer de hulp van alle leden en sympathisanten, die lid zijn van de Rabobank. Aan hen slechts één verzoek: stem op onze vereniging. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans op een mooi bedrag voor twee ambities van GSC/ODS. STemmen kan via de Rabo App op je smartphone, maar ook op de website van de bank, klik dan HIER. Doe dat nu meteen, het kost je niets, hooguit een minuut van je tijd. Heb je écht geen tijd nu; weet dan dat je nog tot 26 september kunt stemmen. Motiveer ook familie en vrienden om op GSC/ODS te stemmen.

Voor wie het even vergeten is; Rabo Club Support is de methode waarop de bank een deel van zijn winst uitkeert aan het verenigingsleven. Er wordt niet zomaar uitgekeerd; je moet als club aangeven wat de plannen zijn om jouw club duurzamer en/of toekomstbestendiger te maken. Met ons duurzaamheidsproject hebben we bij zowat elke stap in het proces een bijdrage van de Rabobank ontvangen (zie archief-foto) en het zal niemand verbazen dat we nu opnieuw een volgende stap in duurzaamheid als doel hebben opgegeven. In dit geval de aanleg van een bassin om regenwater op te vangen. Dit kan gebruikt worden als spoelwater, maar ook voor andere doeleinden.

Zoals gezegd heeft GSC/ODS dit keer twéé ambities geformuleerd waarvoor we wat support van de Rabobank hopen te ontvangen. Die tweede is het extra stimuleren van sporten door (liefst ook veel nieuwe) jeugdleden en het bouwen van een nieuwe ruimte voor sportattributen. Maar dit alles staat of valt met de hulp van leden en sympathisanten, die lid zijn van de Rabobank. Heb je er een rekening. maar ben je nog geen lid? Ook dat is een mum van tijd geregeld in de app of op de website van de bank. Helpen jullie weer mee?