Heb je een teamoverleg? Maak het gezellig met pizza! Vorige week donderdag had onze JO17 een overleg met elkaar, zonder voetbaltraining.

Om het gezellig te maken werd besloten om er een zogenoemde pizza-training van te maken. De meest recente pizzasponsor werd benaderd en tien pizza’s werden besteld. Omdat het restaurant geen bezorgdienst heeft, werden de pizza’s gebracht met een taxi. Dat ging in de papieren lopen voor de jeugd, zult u misschien denken. Nou, dat viel, want heel mooi voor hen: een anonieme donateur die het helemaal ziet zitten in de JO17 en hen volgend seizoen graag terugziet als JO18-1 betaalde het heerlijke eten.

Het team zoekt nog wel altijd nieuwe spelers. Ben je geboren in 2006, zoek je een nieuwe, leuke uitdaging en houd je van voetbal? Kom dan eens kijken. Neem contact met ons op en stuur een mail naar jeugd@gscods.nl. We maken graag kennis met je en willen graag met jou kijken of er een plek voor jou is in het team.

Wanneer je een aantal vrienden meeneemt, is dat ook prima. Want wat is er mooier dan in jouw jeugd samen met vrienden te voetballen?