Afgelopen zaterdag 3 juni vond de laatste Mini’s Day van het seizoen plaats. Omdat er niet meer gespeeld wordt op ons hoofdveld, weken de kleinste voetballers met hun begeleiders uit naar veld 2.

Op dat veld was materiaal uitgezet en was er een programma met een onderling partijtje en een klein parcours. Het wedstrijdje 3 tegen 3 werd gespeeld onder leiding van de foutloos fluitende Mohammed. Jontje, die in de ochtend nog had meegedaan aan een toernooi met JO7-2, was samen met zijn broertje Rovy gekomen, zodat er een mooi potje voetbal kon worden gespeeld.

Deze laatste Mini’s Day was voor sommige kinderen (geboren in 2017) extra bijzonder, omdat zij volgend jaar doorstromen naar de jeugd. En dat betekent dat ze na de zomer ècht competitie gaan spelen. Spannend natuurlijk, maar ook heel leuk!

Het parcours werd door enkele kinderen vlotjes gedaan, al sneuvelde er ook weleens een pilonnetje en kozen andere kinderen ervoor om te oefenen op hun ‘passen’ of te schieten op doel. Na een korte pauze met een lekkere limonade gingen de spelertjes nog even door en werd er afgesloten met een banaantje voor iedereen.

De Mini’s zijn nu met zomerstop. De eerste Mini’s Day start weer op zaterdag 26 augustus van 10:30 tot 11:30 uur. Dit wordt een speciale editie, genaamd ‘Piepjong en Stokoud’. Dat betekent dat aan deze activiteit zowel de allerjongste als de alleroudste leden van GSC/ODS meedoen. We kijken er nu al naar uit!