De zomerstop is in aantocht en dat betekent dat de tijd van de toernooien weer is aangebroken. Diverse jeugdteams van onze vereniging hebben meegedaan aan verschillende toernooien. Zij deden dat niet onverdienstelijk, mogen we wel zeggen. Zo werd JO9-1 zaterdag 3 juni op het toernooi van VV Ameide eerste. Alle redenen tot juichen! En van harte gefeliciteerd!

GSC/ODS was hofleverancier van het toernooi bij VV Ameide, want maar liefst 5 teams van onze vereniging deden mee. We hebben de prestaties van onze teams op een rij gezet:

JO7-1:
JO7-1 werd derde. Dat klinkt misschien niet zo hoog, als je de goede resultaten hoort. De eerste wedstrijd tegen Meerkerk werd met 0-1 gewonnen. Daarna volgde een 2-2 gelijkspel tegen Groot-Ammers en een 4-1 nederlaag tegen thuisclub VV Ameide. Uiteindelijk werd er afgesloten met een 0-3 overwinning op Lekvogels. Prima gedaan!

JO7-2:
JO7-2 is tweede geworden. Het team verloor de eerste wedstrijd van VV Ameide met 1-0, maar daarna werd er met 0-1 van Herovina gewonnen en met 0-4 van Lekvogels. Klasse gedaan!

JO8-2:
JO8-2 werd ook tweede. Er werd achtereenvolgens gewonnen van Haaften, Meerkerk, GJS en Ameide. Alleen de laatste wedstrijd tegen Herovina ging met 2-1 verloren. Een heel mooi resultaat!

JO9-1:
JO9-1 is eerste geworden. Er werd vijf keer gewonnen. In de eerste wedstrijd werd Herovina met 4-0 verslagen. Daarna volgden overwinningen op VVAC (1-5), Ameide (0-2), Geinoord (4-0) en LRC (2-0). Een leuk detail om te melden: er werd maar liefst 17 keer gescoord. Deze prijswinnaars wisten dus ook het net gemakkelijk te vinden. Voor wie wil weten wie de doelpuntenmakers zijn: Walid (10x), Jacob (3x), Altan (2x), Arda (1x) en Mo (1x). Goed gedaan, jongens! Van harte gefeliciteerd!

JO10-1:
JO10-1 werd tweede. Het team kwam wat stroefjes op gang. De eerste wedstrijd werd met 3-0 van VV Ameide verloren. Daarna volgde een 0-0 gelijkspel tegen Excelsior Rotterdam en uiteindelijk werden de laatste twee wedstrijden tegen stadgenoot EBOH en SV Nieuw Utrecht met 0-3 en 4-0 gewonnen. Keurig!

JO11-1:
JO11-1 deed mee aan een toernooi bij Beek Vooruit en werd vierde. De eerste wedstrijd in Prinsenbeek werd met 2-0 van BSC gewonnen. Helaas gingen de andere drie wedstrijdjes verloren (2-1 tegen VOAB, 1-0 tegen Beek Vooruit en 2-1 tegen Roosendaal), maar het team heeft wel een mooie dag in de stralende zon gehad. En zoals altijd geldt ook hier de Olympische gedachte dat meedoen natuurlijk veel belangrijker is dan winnen.

We willen de prijswinnaars vanaf deze plek van harte feliciteren. Heel goed gedaan, wees trots op jezelf en jullie teams!