Ondanks het ontbreken van een aantal vaste waarden leek Zondag-1 TSV GUDOK een hele lastige middag te bezorgen. Achterin werd weinig weggegeven en voorin werden vier honderd procent kansen gecreëerd. Slechts één van die kansen werd door Yunus Ekiz (foto boven) tot doelpount gepromoveerd. Regga Regales was met een fraaie lob heel dicht bij de 0-2, maar de bal ging net over de lat.

Een ongelukkige handsbal bezorgde de Tilburgers op slag van rust een vrije trap net buiten de zestien. Doelman Fatih Uysal rammelde bal uit zijn doel, maar was kansloos op de rebound: 1-1. Na de thee kantelde de wedstrijd behoorlijk, zo goed als GSC/ODS voor rust acteerde, zo matig was het er na. Fatih Uysal groeide uit tot Man of the Match door een reeks geweldige reddingen, maar ook hij kon niet voorkomen dat de gastheren op 2-1 kwamen.

De zege kwam voor de nummer drie van de ranglijst niet meer in gevaar, omdat Zondag-1 niet in staat bleek om nog iets af te dwingen. Door de overige resultaten staat er in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen komend weekend tóch nog wat op het spel. FC Dordrecht komt op bezoek en moet winnen om niet te degraderen. Voor Zondag-1 is er zowel nog kans op play-offs voor promotie als play-offs voor degradatie. Maar die kans is héél klein.