Tot een half uur na afloop was onduidelijk of het seizoen voor Zaterdag-1 er op zat of dat er nog een toetje wachtte, maar uiteindelijk bleken alle uitslagen er toe te leiden dat het seizoen voor GSC/ODS zonder prijzen is afgesloten. De laatste wedstrijd van het seizoen leverde wel een klinkende 3-0 zege op, Het bezoekende SSC’55 bleek niet bij machte om het Zaterdag-1 ook maar eventjes moeilijk te maken.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de eerste helft niet om aan te zien was. De bal meer dan drie keer naar een medespeler krijgen bleek een te moeilijke opgaaf. Enig verschil met een week eerder was dat GSC/ODS nu wel kansen kreeg en die ook benutte. Kort voor rust werd het duel eigenlijk al beslist. Riley Hato tekende via de keeper en de paal voor 1-0 en Arie Pankras zorgde met een mooi schot voor een comfortabele 2-0 voorsprong.

Na de thee zagen we een beter GSC/ODS, dat echter moeite had om het overwicht in doelpunten om te zetten. Daar werd niemand nerveus van, omdat de gasten uit Sprang-Capelle niets hadden in te brengen. Laatste man Dion de Kreij, beste man van de ploeg, zette zicht met een bekeken versnelling alleen voor de Brabantse doelman en rondde rustig af: 3-0. Daarna was het voor het publiek vooral weer genieten van het lente-zonnetje.

Zoals gezegd greep Zaterdag-1 naast een ticket voor de na-competitie. Of de ploeg daarin ook potten had kunnen breken blijft voor eeuwig de vraag. De mannen kunnen nu gaan genieten van vakantie, om in augustus de draad weer op te pakken ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de zomer smelt de selectie samen met die van Zondag-1 en wordt (zeer waarschijnlijk) toch een niveau hoger geacteerd.