Na afloop van ieder seizoen zijn er soms mensen die te kennen geven naar een andere club te willen gaan. Onbegrijpelijk, maar uiteraard respecteren we dat. Als je dat wilt doen, lees dan even heel goed verder. Een overgang moet je zelf vóór 15 juni regelen met jouw nieuwe club. Vergeet daarbij niet om ook vóór 1 juli jouw lidmaatschap bij GSC/ODS op te zeggen. Dat kan uitsluitend schriftelijk; per brief aan de secretaris of per e-mail aan ledenadministratie@gscods.nl

Overschrijving wordt door de KNVB niet eerder verleend dan tot voldaan is aan alle betalingsverplichtingen die je hebt bij GSC/ODS, zoals contributie en boetes van de bond. Ook dien je door de club uitgeleende kleding en/of materialen compleet en onbeschadigd te hebben ingeleverd. Doe je dat niet, dan wordt overschrijving geblokkeerd tot dit wél gebeurd of je een eventuele schadevergoeding voldaan hebt.

Speciaal voor aan- en afmeldingen, overschrijvingen en het inleveren van spullen zit Alie Sieben namens de ledenadministratie in de kantine op 12 juni van 19:00 uur tot 20:30 uur en 14 juni a.s. van 19:00 uur tot 20:30 uur. Schrijf die data nu alvast in jouw agenda, als je het plan hebt om onze club te verlaten. Kun je op beide dagen niet? Stuur dan een mail naar de ledenadministratie, om samen een oplossing te vinden.