Ook voor onze mini’s zit het seizoen er bijna op. Afgelopen weekend kwamen er tien, die verdeeld werden over twee partijtjes. We zagen weer twee nieuwe gezichtjes en daar zijn we altijd blij mee. Nieuwkomers Miran en IIliya waren uiteraard nog niet aan partijen toe, maar konden op ons bekende parcours natuurlijk wel voor het eerst aan hun motoriek en traptechniek werken. De partij met de Jo6 kinderen en Hamza en Ömer Asaf liep naar wens. Bij beide kanten hielpen de grotere broers lekker mee! Na een siroopje in de rust werd de tweede partij afgebroken en werden er pylonen uitgezet voor een andere leuke trainingsoefening. Komende zaterdag gaan de mini’s voorlopig voor de laatste keer de mat op. Het kunstgrasveld dan wel te verstaan, want de grasvelden gaan deze week al in onderhoud. Wil je er de laatste keer weer bij zijn? Zorg dan dat je er om 13.00 uur bent. Zitten je (groot)ouders al in de groepsapp? Laat ze je dan hier vast opgeven. En vergeet niet om voor zaterdag 26 augustus al vast in de agenda te zetten dat we dan weer het seizoen openen met de open ochtend “Piepjong en stokoud”, voor mini’s en walking footballers.