Onze Mini’s Day zit al jaren het vaste uurtje van 13,00 tot 14.00 uur en na twee weken met andere tijden moeten we constateren dat er dan een aantal in verwarring raken. Of zouden de ouders niet goed opletten als er in de groepsapp een afwijkend tijdstip gemeld wordt? Was het een week eerder een uurtje later, dit weekend werd uitgeweken naar de ochtend en andermaal ontbraken er een aantal, die zich wél hadden aangemeld.

Goed nieuws was er ook, want na weken achter elkaar werken op zaterdag had Demy weer tijd om te komen helpen. Superleuk. We hopen dat het je zo goed is bevallen dat je vaker aan kan sluiten. Omdat we maar een klein groepje hadden werd geen partij gedaan, maar een circuit met dribbelen en afronden op een klein doeltje en na de rust – met een glaasje siroop – zelfs met een kaats erin. 

Sommige kinderen wilden liever pilonnetjes schieten op het uitgezette parcours en dat is natuurlijk ook helemaal prima. Met hier en daar wat passing naar elkaar. Na afloop waren er mandarijnen. Er as trowens ook weer een nieuw gezicht. Dat is van Ali. Zijn grote broer Nebi speelt in Jo8-2 en hopelijk gaan we ook Ali vaker zien bij de club. Ala hij wil kan hij zelfs aansluiten bij de Jo6 op de dinsdagen. Ja ja, die trainen al een aantal weken ter voorbereiding op volgend seizoen.

Volgend weekend is de Mini’s Day weer gewoon op het vertrouwde tijdstip. Dus graag om 13.00 uur aanwezig zijn !