Eventjes leek het erop dat Jo15-1 op de valreep de titel ging verspelen, maar niets bleek minder waar. Tegen het bezoekende Wieldrecht had de ploeg aan een gelijkspel al genoeg om kampioen te worden, maar het team bleek de spanning niet aan te kunnen en ging met liefst 6-2 onderuit. De teleurstelling was echter snel verdwenen toen na afloop duidelijk werd dat concurrent RCD bij ASWH óók verloren had. Toch nog kampioen dus!

Het was ondanks deze titel geen makkelijk seizoen voor Jo15-1. In de eerste twee fases van het seizoen draaide het niet lekker en duikelde de ploeg uit de tweede klasse, Maar in de derde klasse, met tegenstanders van gelijk niveau, liep het beter. Met dus een titel als beloning. Helaas waren er – ook in deze laatste wedstrijd – wel een paar spelers die soms de verkeerde emoties tonen. Dat moet er echt uit, mannen! Of je nu wint of verliest, sportiviteit en normaal gedrag staan voorop.

Zoals gezegd liep het dus nogal raar en ieders gedachte ging uit naar een jaar geleden. Ook toen kon de ploeg kampioen worden, notabene tegen dezelfde tegenstander. De bekers waren al in huis gehaald, maar toen ging het dus helemaal mis. Ook nu ging er veel mis. Keeper Lars raakte geblesseerd (gelukkig kon Colin van Jo13-1 zijn plek onder de lat overnemen) en Kenan raakte zelfs ernstig geblesseerd.

Inmiddels weten we dat Kenan zijn enkel op twee plaatsen gebroken heeft. Hij is ‘s avonds al geopereerd en mag nu langzaam gaan werken aan zijn comeback. Vanaf deze plaats wensen we hem van harte beterschap. Komende zaterdag gaat JO15-1 nog op bezoek bij DFC en kan het seizoen alsnog afgesloten worden zoals een kampioen dat hoort te doen; met winst dus.