Time for Solar, onze nieuwe hoofdsponsor, is al weken bezig op het dak van ons clubhuis. Er liggen inmiddels 78 gloednieuwe zonnepanelen, die aanzienlijk meer opwekken dan hun voorgangers. Toch zijn niet alle oude zonnepanelen verkocht, want 54 worden er teruggelegd op het platte dak boven de kleedkamers. Met in totaal 132 panelen is en blijft de club energieneutraal. We wekken zelfs meer op dan we gebruiken.

Aan de andere kant van het hoofdveld is ook iets veranderd. Dat is moeilijk over het hoofd te zien, want er hangt nu een groot reclamedoek van Time for Solar. Onze hoofdponsor wordt steeds zichtbaarder, want binnenkort komt er ook een reclame-uiting op de de buitenzijde van de kantine. Wij zijn blij met onze sponsors! In dit verband mag ook de Rabobank nog wel een keer genoemd worden, want die droeg 16.500 euro bij aan ons nieuwe zonnedak.

De sponsorcommissie, bestaande uit Henny Kattemölle, Thom van Ewijk en Mike Verhoeven, is geweldig bezig, maar ziet graag vers bloed instromen. Wie o wie? Uiteraard betekent toetreding ook dat jouw (verplichte) vrijwilligerstaak meteen is ingevuld. En uiteraard vragen we al onze leden en sympathisanten om onze sponsorcommissie te tippen over mogelijke nieuwe sponsors. Er is nog reclameruimte langs onze velden…