Na vele positieve berichten helaas dit keer eens een negatief bericht, dat we toch graag delen met al onze leden en sympathisanten. Van onze partner SponsorKliks kregen we namelijk bericht dat er al zestig dagen geen enkele klik ten bate van GSC/ODS geweest is. Als je denkt wat heeft dit met mij te maken? Het antwoord is: alles, want iedereen, dus ook jij, kan vrijwel dagelijks met een simpele en gratis inspanning onze club aan een klein extraatje helpen. Vele kleintjes maken echter een grote, want via SponsorKliks haalde de club de afgelopen jaren bijna 800 euro binnen. Er zijn echter verenigingen, die dankzij hun leden en sympathisanten duizenden euro’s per jaar binnen halen. Daar kan jij – samen met clubgenoten – GSC/ODS ook aan helpen!

Hoe dan? Heel simpel, door de APP van SponsorKliks op jouw mobiele telefoon te zetten. Je kunt ‘m nu direct downloaden. Klik HIER als je een Apple-toestel hebt of HIER als je een Android-toestel hebt. Ga je nou voortaan iets kopen op internet bij bijvoorbeeld de HEMA, Bol.com of Cool Blue, of een maaltijd bestellen via Thuisbezorgd.nl of een vakantie of hotel boeken bij Booking.com doe dat dan via de app van SponsorKliks, want dan krijgt GSC/ODS een kleine sponsoringsbijdrage als dank dat een lid van GSC/ODS bij deze bedrijven iets aankoopt. Wil je precies weten hoe het werkt, lees dan verder, maar vergeet vooral niet om de APP op je smartphone te installeren en…. ‘m ook te gaan gebruiken !

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan GSC/ODS, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en GSC/ODS ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar GSC/ODS.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je GSC/ODS ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van GSC/ODS. Voor jou een kleine moeite, voor GSC/ODS zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner aan de rechterkant op onze website. Klik vervolgens op het logo van de winkel. Of nog handiger: doe het via de APP op jouw phone !

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van GSC/ODS. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol aan SponsorKliks een commissie uit en profiteert GSC/ODS hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch GSC/ODS weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor GSC/ODS is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert GSC/ODS niets op. Heb je nog vragen? De sponsorcommissie beantwoordt ze graag via sponsoring@gscods.nl