Er stonden zaterdag drie wedstrijden om twaalf uur gepland en dat betekent dat de mini’s voor het eerst niet op hun gebruikelijke tijd konden spelen. Voorbereiding en uitvoering waren dus een klein beetje anders dan normaal, maar om kwart voor twee ging de bal dan toch rollen. Er waren heel veel kinderen en andere mensen aanwezig, waardoor sommige kinderen het toch echt weer even heel spannend vonden….

Het was ook druk met broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. Het was tenslotte ook prachtig weer. Met partijen misten we Ali. Zodoende kwamen we er één te kort voor het spelletje wat we wilden spelen. Besir mocht zijn plaats tussen de één jaar oudere spelers innemen en dit deed hij heel goed temidden van Emir, Yigit Ege, Teo en Tomek. Ebrar, broer van Besir, mocht scheidsrechter zijn van trainer Peter.

De andere tien kinderen werkten op het bekende parcours aan hun motoriek en traptechniek. Hüseyn op zijn ‘broers manier’ met handschoenen aan (zijn vroer keept in Jo11-1) en Ömer Asaf oefende zelf het koppen. Ook mochten we weer een nieuw gezicht verwelkomen. Emir was er voor het eerst en hopelijk niet oor het laatst… Jayson (kijk maar ff bij de foto’s) heeft een nieuwe hoed uitgeprobeerd. 

In de rust werd wat gedronken in de kleedkamer, maar bij terugkomst op het veld waren ze ineens een bal kwijt. Wat bleek? Gyanno (net drie jaar) had in de rust de bal gepakt en mee naar binnen genomen. We hebben hem daarna gelijk maar mee laten doen. Gyanno is trouwens het broertje van Rosario (speler van Jo15-1).

Volgende week is er wéér een afwijkende tijd. Dit keer niet vanwege volle velden, maar omdat enkele begeleiders oook nog andere verlichtingen hebben. Hoe laat de Mini;’s Day dan begint? Tsja, dat weten we nog niet precies. Maar het wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt in de speciale groepsapp van de mini’s.