Het is kort dag, want komende woensdag worden bij GSC/ODS al de finales van het schoolvoetbal gespeeld, maar onze jeugdcommissie komt nog een beetje hulp tekort en daarom op de valreep deze noodkreet. Wie helpt ze uit de brand? Er is gelukkig voldoende bezetting achter de bar, in de keuken en in de commissiekamer, maar we komen – ondanks dat we er al al aardig wat hebben – toch nog een paar scheidsrechters tekort. Kun jij komen tussen 13.00 en 17. uur? Mail dan snel naar jeugd@gscods.nl Wie dat doet heeft ook meteen voldaan aan zijn of haar halfjaarlijkse verplichting tot vrijwilligerswerk voor de club.

Het wordt woensdag een hele drukke bedoening op liefst zeven (halve) velden. Wij hebben er ‘maar’ zes, dus wordt een halfje ingeleend bij Oranje Wit. Apetrots zijn we wel op de jeugdspelers, die komen fluiten; Shandrick (oud-jeugdlid dat nu in FC Dordrecht Jo18-1 speelt) , Berke (Jo17-1), Pharell (Jo17-1), Patrickson (Cios student), Yigit (Jo15-1) en Riri (Jo15-1). Daarnaast komen ook Taha (Jo15-1) en Collin Jo13-1 helpen. Goed voorbeeld doet goed volgen, zeggen wij dan maar….