Op een zonovergoten Mini’s Day mochten we dit weekend negen kids begroeten. Eentje was vergeten zich aan te melden, maar omdat er ook eentje vergeten was dat hij zich wél had aangemeld kwam het totaal toch uit op negen piepjonge talentjes. Van onze JO6 sloten drie kinderen aan en Hamza kwam meedoen bij het partijen.

Rafi kon niet meedoen met het partijtje, want hij had ‘s ochtends een ongelukje gehad en een zere teen opgelopen tijdens het voetballen in huis met….. een luier. Nee, het was geen poepluier, maar volgende keer toch maar een bal pakken en lekker naar buiten gaan. Trainer Peter was er gelukkig ook weer bij en leidde het partijspel. De tweede helft deed hij zelfs nog mee! Hij ging met Emir de strijd aan tegen Hamza en Yigit Ege.

De jongste kinderen werkten het bekende parcours af of speelden met hun familieleden tijdens het heerlijke weer. Na afloop kregen ze allemaal een mandarijn. Leuk om te melden is dat de herhaalde oproep voor extra begeleiders/trainers op Mini’s Day effect sorteert. Alexia en Demy hebben zich aangemeld en onze kanjers kunnen niet wachten om hen te begroeten. De beloofde shirts voor de dames zijn besteld !

Over de JO6-kinderen kunnen we nog melden, dat die zéér gemotiveerd zijn. Ze hebben inmiddels al twee keer op dinsdag getraind en zijn van plan dat vaker te doen, want op 24 juni wacht een toernooi bij onze buren. Ze zullen dan bij Oranje Wit deelnemen met twee teams.