De sponsorcommissie is bezig aan een memorabel seizoen. Deze week werd met Laarhoven Pallets de achtste nieuwe bordsponsor binnen gehaald. Tel daarbij op dat dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor gevonden is (Time for Solar), de huidige hoofdsponsor (Natuursteenbedrijf Van der Mijle) z’n naam verbindt aan een nieuw toernooi en de Club van 25 groeit als kool en je begrijpt wat we hier bedoelen. Het houdt maar niet op en dat komt mooi uit, want in tijden dat de penningmeester de dubbeltjes moet omdraaien zijn deze extra inkomsten meer dan welkom.

Laarhoven Pallets is een Dordt familiebedrijf dat al 35 jaar actief is in de pallethandel. Het is gevestigd aan de Madame Curiestraat op het bedrijventerrein Dordtse Kil 1 en houdt zich bezig met in- en verkoop, recycling, onderhoud en reparatie van gebruikte pallets, maar ook met de fabricage van nieuwe pallets in allerlei soorten en maten naar wens van de klant. Naast bedrijven levert Laarhoven óók aan particulieren, dus zit u verlegen om een pallet, dan weet u waar u moet zijn. Wij heten dit mooie bedrijf vanaf deze plek van harte welkom als nieuwe sponsor en hopen op een duurzame relatie !

Een complimentje aan de sponsorcommissie is hier trouwens ook wel op z’n plaats. Henny Kattemölle, Mike Verhoeven en Thom van Ewijk zijn naast hun speurtocht naar nieuwe sponsors overigens ook op zoek naar twee nieuwe collega’s, om de openstaande vacatures in de sponsorcommissie in te vullen. Iets voor jou? En natuurlijk kan elk lid bij b.v. werkgever of een bedrijf of winkel waar je vaak komt informeren of die ook iets voor onze club wil betekenen.