De sponsorcommissie beloofde meer goed nieuws en maakt dat dus ook waar. Met WESSCO Bouw mogen we ons verheugen in een nieuwe bordsponsor ter hoogte van de middenlijn van ons hoofdveld. Wie het artikel over onze nieuwe hoofdsponsor enkele weken geleden goed gelezen heeft zal deze bedrijfsnaam niet onbekend voorkomen. Wescco Bouw is namelijk het moederbedrijf van Time for Solar, dat met ingang van het nieuwe seizoen onze nieuwe hoofdsponsor is. Beide bedrijven zijn eigendom van Wesley van den Berg. Ook met WESCCO Bouw is een driejarige overeenkomst getekend. Wij hopen op een fijne samenwerking!

Langs het hoofdveld is nog wat ruimte voor nieuwe reclameborden en de sponsorcommissie is vast van plan om ook die gaatjes op te vullen. Het bordje ‘uitverkocht’ zullen we voorlopig niet zien, want ook op het kunstgrasveld en eventueel veld 2 zijn er reclamemogelijkheden. De sponsorcommissie kondigt zelfs al aan, dat er vergevorderde onderhandelingen zijn voor meer sponsoring in de vorm van reclame langs onze velden. Houdt dus voor nog meer goed nieuws onze clubkanalen in de gaten !