Dit weekend krijgt Zaterdag-1 bezoek van SCO, de nummer 2 van de ranglijst. Een zware kluif, omdat de Oosterhouters slechts één punt achter koploper RFC staan en voor hen dus slechts de winst telt. In het eerste duel ging ze dat met een 5-1 zege soepel af, maar aan de Groene Zoom wacht een pittig potje, want GSC/ODS is nog in de race voor een plek in de na-competitie en zal de mouwen opstropen om de huid zo duur mogelijk te verkopen. Aan de steun van hopelijk veel supporters zal het niet liggen en ook niet aan de bal….

Voor deze belangrijke pot zijn er twéé nieuwe ballen, want er zijn twee balsponsors; Telefosse Elektra en Cees den Breejen. De laatste kennen we allemaal wel. Hij heeft vele functies in de club bekleed, waaronder hoofdtrainer. Sinds de laatste ledenvergadering is hij onze voorzitter. De man achter Telefosse is Randy de la Fosse, sterspeler van onze 35+ groep, de veteranen die elke donderdagavond actief zijn. Randy sponsort de club al vele jaren en schenkt elk seizoen een wedstrijdbal. Vanaf deze plek danken we beide balsponsors.