Ook dit jaar is GSC/ODS organisator van het schoolvoetbal in Dordrecht en aangezien onze jeugdcommissie deze grote klus niet alleen kan klaren is er weer hulp nodig. Wie dat doet voldoet ook meteen aan z’n verplichting om dit seizoen een vrijwilligerstaak uit te voeren. Voor jeugdleden die in het voortgezet onderwijs zitten hebben we ook nog een tip; je kunt vrij krijgen van school als je komt helpen. Het gaat om twee woensdagmiddagen; op 5 april zijn de voorrondes, op 19 april de finales.

Op de dinsdagavonden voorafgaand, 4 en 18 april dus, hebben we wat hulp nodig bij de opbouw van een en ander. Op de speeldagen hebben we spelleiders (scheidsrechters), barhulp, hulp voor in de keuken, opruimers, schoonmakers en mensen voor in de commissiekamer nodig. En uiteraard afbouwers. Je wordt verwacht om 13.00 uur en zal rond half zes klaar zijn. De vraag is dus; kom je helpen? Laat het even weten aan de jeugdcommissie. Persoonlijk of via jeugd@gscods.nl