Eventjes leek de vakantie nog roet in het eten te gooien, maar door een reeks late aanmeldingen kon de Mini’s Day met tien deelnemers toch doorgaan. De allerjongsten, Fernando, Rafi en Kerem, werkten op het bekende parkoers aan hun motoriek en traptechniek. Besir en Hamza zijn al toe aan wat meer uitdaging en daarom mochten zij één tegen één op het pannaveld spelen. Wisten jullie trouwens dat Ebrar, de broer van Besir, vanaf maandag gaat meetrainen met de zijn leeftijdgenoten van Jo8-1 ?

De oudste mini’s speelden een partijtje. Yigit en Ali namen het op tegen Emir, Rafael en Cuneyt en dat ging aanvankelijk héél goed. Het duo kwam zelfs met met 1-0 voor, maar na de traditionele siroop in de rust tapte het trio uit een ander vaatje en draaide de rollen helemaal om. Het werd uiteindelijk 5-1. Tot slot was er voor alle kinderen een mandarijn. Komende zaterdag is het vanaf 13.00 uur wéér Mini’s Day.