Onder een lekker winterzonnetje zijn zaterdag vijftien clubgenoten op onze accommodatie aan het werk geweest tijdens de eerste grote klusochtend van dit jaar. Naast een paar mannen van de vaste klusploeg zagen we ouders van jeugdspelers, veteranen en walking footballers, die de handen uit de mouwen kwamen steken. Er is zonder overdrijven een berg werk verzet en het resultaat gaf de harde werkers weer nieuwe energie!

Er was vooraf koffie, na afloop tosti’s en tussendoor werden in de kantine de ramen gezeemd en kreeg de bestuurskamer een grote beurt. Buiten werd de overkapping van de entree aangepakt en werd het terras achter de kantine onkruidvrij gemaakt en gereinigd. Ook het pannaveld en de tafeltennishoek werden niet vergeten. Op de parkeerplaats is de belijning van de parkeervakken dankzij een lik verf weer goed zichtbaar. In oktober is er weer een klusochtend !

Een niet geheel onbelangrijke bijzaak is dat de deelnemers zichzelf dertig euro bespaarden, want door mee te doen voldeed ieder meteen aan de verplichting om dit seizoen één keer een vrijwilligerstaak uit te voeren. Clubgenoten die nog géén taak hebben uitgevoerd en zich niet hebben opgegeven voor een taak via de website kunnen dat nog doen tot in juni. Wie niets doet en zich nergens voor aanmeld krijgt deze zomer de afkoopsom van 30 euro in rekening gebracht.