Verdediging: Osman – Collin – Semih – Tobias
Middenveld: Sela – Gennaro – Yigit – Mertcan
Aanval: Evren – Eren
Wissel: Mo – Souf – Emirhan – Jahmilson
Ziek: Aytug

Deze week was VVAC op bezoek. VVAC die evenveel punten had als GSC/ODS met een wedstrijd minder stond op 3e plaats. Daarnaast had VVAC nog geen wedstrijd verloren in de derde fase (2 winst, 1 gelijkspel), en had eerste 2 fases van de competitie deelgenomen in de 1e klasse.

Beide teams begonnen afwachtend aan de wedstrijd. In de eerste 10 minuten waren er ook nauwelijks kansen voor beide ploegen.
In de 12e minuut kwam VVAC op voorsprong na een glippertje in de verdediging. De snelle spits van VVAC profiteerde optimaal van dit glippertje en faalde niet 1 op 1 met de keeper 0-1.
Hierna nam GSC/ODS het heft in handen en liet goed voetbal zien.
Dat leverde in de 16e minuut de 1-1 op. Na een mooie solo van Evren bleef hij koeltjes voor de goal en plaatste de bal achter de keeper 1-1.
5 minuten later was het Eren die  na een prachtige steekbal van Yigit (buitenkantje rechts) de keeper voorbij speelde en de bal hoog in de goal schoot 2-1.
Hierna bleef GSC/ODS de aanval zoeken en kreeg kans na kans. Zo zag Sela zijn bal net naast gaan. Evren zag zijn schot hoog over gaan en Gennaro raakte onderkant lat. Iedereen die dacht dat GSC/ODS met 2-1 de rust in zou gaan, zag Evren allerlei trucjes doen op de achterlijn en tot verbazing van iedereen vloog die bal via binnen kant paal erin 3-1. Dit was tevens ook de ruststand.

De 2e helft begon VVAC iets feller, maar de organisatie van GSC/ODS was dit keer goed en gaf niets weg. Het was meer wachten op de doelpunten van GSC/ODS die heel gevaarlijk was in de omschakeling.
In de 41e minuut bleef Eren heel koel voor voor de keeper en schoof de bal via binnenkant paal binnen 4-1.
Heel de verdediging stond heel goed te voetballen. Collin die alle ballen opruimde en goede rugdekking gaf had alle ballen. Semih gaf de spits geen enkel ruimte om de bal te krijgen en de backs deden uitstekend werk met kort te dekken.
Op het middenveld waren Mertcan Sela en Gennaro gretig en wonnen alle duels. Yigit met goede acties en passen deed het regisserende werk.
In de 48e was het Yigit die keurig binnenkant voet de bal plaatste na een afgeslagen voorzet van Mertcan. 5-1.
Mo die goed inviel in tweede helft zag 2 minuten later zijn schot van 35 meter erin gaan na een foutje van de keeper 6-1.
Minuut 54 was het Yigit die met een rabona pass, Eren weg stuurde en die maakte zijn derde van de ochtend 7-1.
In de laatste minuut was het opnieuw Eren, die na een bal van Soufiane de keeper voorbij speelde en de bal in de lege goal binnenschoof 8-1.
Later op de middag kwam er ook nog is goed nieuws uit Gorinchem. GJS had 2-0 gewonnen van de koploper en dat betekende dat GSC/ODS, met een wedstrijd meer gespeeld, koploper is geworden.

Onze gastjes hebben hun draai gevonden en laat heel goed voetbal zien laatste weken. Dit ruikt naar meer.
Op zaterdag 1 april speelt JO13-1 thuis tegen ASWH. De bal gaat rollen om 10:00 uur.