Voor het eerst in lange tijd zagen we op de Mini’s Day niet één, maar twéé wedstrijdjes. Van de vijftien opgekomen kids waren er namelijk al twaalf sterk genoeg om een partijtje te kunnen spelen. En da’s natuurlijk het allerleukste ! Drie jonkies werkten op het bekende parkoers aan hun motoriek en traptechniek en ook voor hen komt natuurlijk de dag steeds dichterbij dat ook zij een partijtje kunnen spelen.

De kinderen uit geboortejaar 2017 die vaker aanwezig zijn speelden dus 3×3. Boyd was op de club voor de klus- en schoonmaakochtend. Mede dankzij hem is de tafeltennistafel weer bespeelbaar en mocht hij meedoen met de mini’s. Hij is tenslotte ook uit 2017…. Yigit Ege en Rafi gingen op een ander veld de strijd met elkaar aan met wisselende teamgenoten. Rafi kreeg binnen een minuut de bal ongelukkig op zijn neus en was flink geschrokken. Besir en Hamza deden ook voor het eerst aan een partijtje mee. Hüseyin en in de tweede helft ook Max sloten nog aan. Broer Ebras leidde het spel als een echte spelleider ! Uitslagen? Geen idee, ze hadden het in elk geval reuze naar hun zin allemaal.

Jason (2021) was vandaag voor het eerst en zijn zusje (2017) kwam ook mee. De conclusie was dat voetbal is voor haar nog niet weggelegd. Jasons vader speelt in zondag 5 en heeft ook de weg naar de mini’s gevonden.

Jason en Ela Nisa legde het bekende ‘aangepaste’ parkoers af . Jason was er dit weekend voor de eerste keer bij en had meteen maar z’n zusje meegenomen. De conclusie was dat voetbal is voor haar (nog?) niet weggelegd. De vader van deze kids speelt in Zondag 5 en zo hebben zij dus ook de weg naar onze mini’s gevonden.

Na afloop was er voor alle deelnemers natuurlijk weer fruit, dit keer een appel. Komend weekend is er weer Mini’s Day. Laat je (groot)ouders je vooraf aanmelden in de groepsapp en zorg dat je om 13.00 uur aanwezig bent. Neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. En als je dat doet is het fijn als Ariëtte dat ook éérder dan zaterdag weet, want we willen vooraf altijd zorgen dat er voldoende begeleiding én voldoende fruit is.