Amper een week geleden konden we op onze clubkanalen vol trots onze nieuwe hoofdsponsor Time for Solar presenteren en deze week hebben we al wéér goed nieuws. Natuursteenbedrijf Van der Mijle is namelijk naamgever van een nieuw toernooi, dat voor de eerste keer zal worden gespeeld door ons eerste elftal in de voorbereiding van het komende seizoen. Opzet is om dat jaarlijks terug te laten keren.

Rein van der Mijle (foto) gaf bij de komst van Time for Solar al aan graag iets voor de club te blijven betekenen en daar wordt nu dus invulling aan gegeven. Rein mogen we best een oer-ODSer noemen. Hij speelde van jongsaf aan bij de club die in 1997 met Emma en ASW opging in SC Reeland. Tien jaar later viel de club uiteen en vanaf de her-oprichting van ODS (eind 2007) was hij als sponsor aan de club verbonden. Sinds de fusie met GSC, in 2013, is hij nog steeds één van de trouwste sponsors en alleen al daarom is het leuk dat we een Van der Mijle Toernooi krijgen.

De eerste editie van het VDM-toernooi is op 24 en 26 augustus. Op donderdagavond speelt GSC/ODS tegen RCD en neemt FC Dordrecht -amateurs het op tegen SSW. Op zondagmiddag spelen de verliezers om de eer en de winnaars om de VDM-wisselbeker.