Time for Solar is de nieuwe hoofdsponsor van GSC/ODS. Eigenaar Wesley van den Berg en voorzitter Cees den Breejen hebben donderdagavond hun handtekening gezet onder een driejarige overeenkomst. Dat gebeurde onder het oog van onze sponsorcommissie en Ferry den Breejen, zoon van de voorzitter en de man die zijn werkgever warm maakte om zijn naam aan onze club te verbinden. Dit is precies wat de sponsorcommissie al jaren zegt: elk lid kan ongelooflijk veel betekenen voor de vereniging !

Nu duidelijk is hoe de connectie gelegd is, wilden we natuurlijk graag wat meer weten over onze nieuwe hoofdsponsor. De 31-jarige Dordtenaar Van den Berg begon als installateur en zag zijn bedrijf Wescco Bouw groeien als kool: “Naast het plaatsen van zonnepanelen doen we nu ook de verkoop en hebben we een nieuw bedrijf opgezet. Time for Solar dus. Met deze deal hoop ik naamsbekendheid in de regio te creëeren, maar er speelt natuurlijk ook een gunfactor mee”, stelt hij nuchter vast. Time for Solar is overigens gevestigd aan de Buitendijks in Papendrecht.

Een echt voetbaldier noemt Wesley zichzelf niet: “ik heb nog gevoetbald in de jeugd van Wieldrecht, maar mijn interesse verschoof al gauw naar andere dingen. Het leukste van voetbal vind ik de derde helft. Of ik een fuifnummer ben? Nou, ik hou wel van een feestje, dus jullie gaan mij in de kantine zeker zien.” Gevraagd naar z’n voorkeur wat betreft onze eredivisie komt hij uit op Feyenoord. Een snelle rondgang in de bestuurskamer leerde donderdagavond dat alle aanwezigen die voorliefde met hem delen….

Time for Solar gaat onze nieuwe selectie komende zomer aankleden. Bedrijfsnaam en logo zullen onder meer prijken op thuis- en uit-tenue, trainingspakken, presentatiepakken, tassen en de voorgevel van ons clubgebouw. In de overeenkomst, zoals gezegd voor drie jaar, is tevens een optie opgenomen voor nog eens drie jaar. Een speciaal woord van dank is hier ook verschuldigd aan drie van onze huidige sponsors: Natuursteenbedrijf Van der Mijle, Findt Advies en Aannemersbedrijf Gebr. Tromp.

Van der Mijle is al vele jaren de trouwe hoofd- en shirtsponsor van Zaterdag-1 en Findt advies van Zondag-1. Beide bedrijven blijven onze vereniging steunen “en daar zjn we super blij mee”, zegt voorzitter Cees den Breejen. Aannemersbedrijf Gebr. Tromp, die na de brand ons clubgebouw renoveerde en uitbreidde, verdwijnt van de gevel maar blijft langs ons hoofdveld zichtbaar. Als er nog leden zijn, die het voorbeeld van Ferry willen volgen en ook een sponsor (groot of klein) willen aandragen; neem even contact op met de sponsorcommissie!