In de niet aflatende stroom goed nieuws binnen onze club zit soms een nieuwtje waarvan de krant nog eerder lucht krijgt dan onze eigen clubkanalen. Dat gebeurde deze week dus met het nieuws dat Ozan Cimen naar GSC/ODS komt. Hij speelt nu nog bij Achilles Veen in de vierde divisie (voorheen hoofdklasse) en daarvoor bij Unitas, IFC, Heerjansdam, Oranje Wit en FC Dordrecht.

De 30 jarige Dordtenaar is volgend seizoen te bewonderen in zijn woonstad. Hij wilt samen met zijn voetbalvriend Ismail Yildirim strijden voor de prijzen. Met de komst van Ozan lijken we dus nu al zeker te weten dat Ismail bij GSC/ODS blijft en ook dat scharen we in de categorie (erg) goed nieuws. We kunnen niet wachten om ze samen in actie te zien!

Voorlopig moeten we – wat Ozan betreft – even geduld hebben. Eerst moet het huidige seizoen nog zo goed mogelijk worden afgesloten. Zaterdag-1 krijgt op 4 maart bezoek van titelkandidaat SCO en Zondag-1 ontvangt op 12 maart koploper Bavel. Voor beide teams zal een overwinning wel eens kunnen betekenen dat ze serieus gaan meedoen om promotie. Noteert u de data alvast in de agenda?