Voor zover bekend zitten er géén carnavalsvierders bij, maar onze Mini’s komen – zoals vrijwel alle teams – komend weekend niet in actie. Of ze een week later weer wél aan de bak mogen is nog een tikkeltje onzeker, maar daarover wordt binnenkort de knoop doorgehakt. Uiteraard vernemen alle (groot)ouders dat via de groepsapp van Mini’s Day.

Afgelopen weekend waren ze wel actief. Door het ontbreken van Hamza waren ze met z’n twaalven. Ook Boyd was er niet bij, want zoals we eerder hadden vermeld is hij lid geworden van de club en aangesloten bij JO7-2. Sterker nog, hij heeft daar al twee zaterdagen wedstrijden meegespeeld! We zagen wel een ander bekend gezicht. Van Shandriano om precies te zijn. Niet als deelnemer, want hij speelt al in de JO8-1, maar als assistent van de trainers en ouders. Gaaf hoor!

De allerjongsten werkten op het bekende parkoers aan hun motoriek en traptechniek en de iets ouderen speelden een partijtje. Teo en Rafal namen het op tegen Ali en Emir, die in de pauze met 2-0 voor stonden. Nadat ze allemaal siroop en water hadden gedronken begonnen ze opnieuw met een 0-0 beginstand. Hoe dat geëindigd is weten we niet, maar het zal vast wel weer een gelijkspel zijn geworden…

Voor alle kinderen was er na afloop het traditionele stuk fruit. Dit keer een banaan. Wist u trouwens dat de mini’s uit geboortejaar 2017 halverwege maart op de woensdag gaan trainen? Ze worden dan langzaam klaargestoomd voor het Grote Werk ! Uiteraard worden (groot)ouders ook hierover tijdig geïnformeerd via de groepsapp.