Goed en slecht nieuws vanuit onze schoonmaakploeg. De toppers die elke maandagochtend kantine, kleedkamers, toiletten en de omgeving van ons clubgebouw schoonmaken zijn één van vaste krachten voorlopig kwijt. Wim Diependaal (op archieffoto) heeft een lelijke val gemaakt en daarbij hoofdletsel opgelopen, waarvan hij gedurende onbekende tijd moet revalideren. Wij wensen Wim vanaf deze plek beterschap en een vlot herstel !

Zoals gezegd was er ook goed nieuws vanuit “die oudjes die elke maandagmorgen de rommel van andere leden opruimen”. Zo noemen ze zichzelf gekscherend, maar door het wegvallen van Wim moest de de klus met nóg minder mensen geklaard worden. Althans, dat dachten ze. Want de ploeg werd aangenaam verrast toen good old Klaas de Groot zich meldde: “ik maak de kleedkamers wel schoon”. Even later kwam ook nog Peter Kuiters helpen en was het personeelsprobleem voor deze week opgelost. 

Hoewel de mannen zeer blij zijn met Klaas en Peter moet het ze toch van het hart dat het altijd dezelfde leden zijn die de klussen moeten opknappen. Klaas doet, samen met Anneke, al heel veel voor de club en werkelijk niets is hun te veel, maar het kan toch niet zo zijn dat het altijd dezelfde moeten zijn die de opengevallen plaatsen moeten innemen? Klaas en Peter worden in elk geval hartelijk bedankt voor de hulp.

De schoonmaakploeg doet bij deze nog maar weer eens een dringend beroep op de leden die tijd en zin hebben om op maandagmorgen een paar uurtjes te komen helpen om onze accommodatie weer in orde te brengen voor een nieuwe week. Wie zich aanmeldt voldoet ook meteen aan de eisen die aan alle leden gesteld worden in het kader van het nieuwe vrijwilligersbeleid.

Er zullen toch best wel wat huisvrouwen, huismannen en gepensioneerde leden zijn die op maandagmorgen een paar uurtjes tijd hebben om te komen helpen? Kom gerust eens vrijblijvend langs op maandagmorgen om te kijken wat de werkzaamheden inhouden. En drink gezellig een kop koffie mee. De schoonmaakploeg is er elke maandagmorgen vanaf een uur of acht.