De stroom van goede berichten is nog altijd niet gestopt en ook dit keer is daarvoor de sponsorcommissie verantwoordelijk. Er is namelijk weer een nieuwe, driejarige sponsorovereenkomst gesloten. Wat begon met deelname aan de Club van 25 heeft zich voor Groeneweg Diensten namelijk verder ontwikkeld en dat resulteert ook in een nieuw reclamebord, dat deze week langs ons hoofdveld geplaatst is.

Heel raar is de verbintenis niet, want de naam Groeneweg is historisch onlosmakelijk verbonden met Gelukvogels en bij GSC/ODS dus al langer bekend. Natuurlijk kent iedereen Dennis en Björn en de wat ouderen onder ons kennen ook vader Martin wel. Groeneweg Diensten houdt zich bezig met outsourcing; dat betekent dat ze bedrijven ‘ontzorgen’ waardoor die zich op hun core-business kunnen focussen. Een bekend voorbeeld van ontzorgen is schoonmaak.