Het lijkt wel of onze vereniging in een enorme flow van positiviteit zit, want we blijven maar goed nieuws binnen krijgen. Alwéér van onze sponsorcommissie deze keer. Want de nog gloednieuwe Club van 25 telt een maand na oprichting al 67 leden. Dan hebben we het over de mensen en bedrijven die de 25 euro contributie (per jaar) ook voldaan hebben. De leden van de als kool groeiende Club van 25 staan allemaal op de speciale pagina op onze website, die je vindt onder het kopje ‘sponsoring’.

Zoals we vorige maand al meldden is onze Club van 100 in de corona-tijd een stille dood gestorven. Een handjevol leden betaalden nog en de sponsorcommissie besloot om deze club niet alleen nieuw leven in te blazen, maar ook om ‘m wat laagdrempeliger te maken. Dit onder het motto ‘liever veel kleintjes dan een paar grote’ en die formule werkt, zo mogen we nu wel vaststellen.

Het succes is zelfs te groot gebleken voor het welbekende bord, dat in onze kantine boven de ingang van de toiletten hangt. Met 50 namen is dat vol en de sponsorcommissie heeft daarom al een tweede bord besteld. Niet alleen voor de 17 nog niet vermelde leden, maar uiteraard ook voor hopelijk nog eens 33 leden, want zoveel plekjes moeten er op dat nieuwe bord nog gevuld worden.

De belangrijkste doelstelling van de club van 25 is om geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aankopen, activiteiten of bestedingen in de algemene en sociale sfeer. Kort en goed: De hele vereniging moet er baat bij hebben. In kas zat bij de start nog 2300 euro van vóór corona en nu al bijna 4000 euro. Suggesties voor een goede besteding zijn altijd welkom !

Opmerkelijk is dat er vanuit onze zondag-afdeling (nog) bijzonder weinig animo is om lid te worden van de Club van 25. Uiteraard hopen we dat dat verandert. Teams – zeker jeugdteams – die 25 euro toch nog wel een groot bedrag vinden, kunnen natuurljk als team lid worden; dan ben je per persoon voor ongeveer twee eurootjes klaar… Meer info nodig? Lid worden? Schiet Henny, Thom of Mike even aan. Of mail naar sponsoring@gscods.nl

.