Het beker-avontuur van Zondag-1 is ten einde en dat heeft de ploeg eigenlijk volledig aan zichzelf te wijten. Ondanks een door een griepgolf aardig uitgedunde selectie werd een meer dan acceptabele pot voetbal op de mat gelegd. GSC/ODS creëerde liefst twaalf doelrijpe kansen, maar wist er slechts twee in een treffer om te zetten. Het bezoekende DSE kreeg minder kansen, maar ging er veel efficienter mee om en zo eindigde het in een 2-3 zege voor de Brabanders.

Achterin oogde het andermaal niet solide bij Zondag-1 en dat vertaalde zich in een onnodige 0-2 achterstand. De mee opgekomen Marlon Kramer maakte er weer een wedstrijd van (1-2) en Ismaël Yildirim had de 2-2 op z’n schoen, maar vond de paal op zijn weg. Na de thee kwam de gelijkmaker er toch, via een fraaie diagonale knal van Regga Regales. Zondag-1 was en bleef de baas op het veld, maar moest na een counter andermaal achter de feiten aanlopen: 2-3.

De jacht op een nieuwe gelijkmaker werd ingezet en Ismaël Yildirim was daar nog het dichtste bij, maar trof andermaal de paal. De prima leidende scheidsrechter liet liefst negen minuten extra spelen en zelfs in de allerlaatste seconden kon nog een penaltyreeks worden afgedwongen, maar de ploeg uit Etten-Leur trok uiteindelijk aan het langste eind.

Het is voor trainer Pip Pruijmboom te hopen dat de ziekenboeg snel leeg stroomt, want dinsdagavond wacht al een duel voor de Rijnmond Cup, thuis tegen Rijsoord, en zondag wordt de competitie hervat met een bezoek aan FC Dordrecht-amateurs.