Met opnieuw een 1-1 gelijkspel blijft Zondag-1 onder leiding van trainer Pip Pruymboom ongeslagen, maar de conclusie is dezelfde als een week eerder; met een punt schiet je weinig op. Dat de verschillen in deze derde klasse klein zijn is halverwege deze competitie wel duidelijk en derhalve is nog van alles mogelijk. Tegen de nummer twee van de ranglijst had GSC/ODS aanvankelijk niet in te brengen, maar na rust waren de rollen compleet omgedraaid.

De eerste twintig minuten werd Zondag-1 door het dit seizoen nog ongeslagen TSC Gudok volkomen van de mat getikt en mocht het van geluk spreken dat slechts één kans benut werd: 0-1. Na die treffer ging de Brabantse storm liggen en kwam GSC/ODS steeds beter in de wedstrijd. Het resulteerde ook in de gelijkmaker. De mee naar voren gekomen Marlon Kramer kopte de bal via een Tilburgse verdediger binnen: 1-1.

Na de thee speelde Zondag-1 een prima pot. Achterin werd helemaal niets weggegeven en voorin werden kansen geschapen, maar niet benut. Zoals zo vaak werden acties te ver doorgevoerd en deed de ploeg feitelijk zichzelf tekort. Pas in de slotfase werd van buiten de zestien op doel geschoten, maar invaller Ferhat Kemaldar en Sadik Sogut zagen hun pogingen door de uitstekende doelman van TSV Gudok gekeerd. Zo bleef het dus 1-1.

Zondag-1 is inmiddels de nummer vier van onder, maar nog altijd niet uit de problemen, omdat er dit seizoen een versterkte degradatie is. Met een paar zeges is promotie overigens ook weer in beeld, maar daarvoor is nog een lange weg te gaan. Komend weekend wacht weer een Dordtse derby. Zondag-1 gaat dan op bezoek bij Dubbeldam, dat bij de opening van dit seizoen de punten mee naar huis nam.