In navolging van onze Zondag-selectie, die alweer terug is, is ook onze Zaterdag-selectie op trainingskamp gegaan. Vandaag (vrijdag) vertrok het 40 man tellende gezelschap naar Groningen. In het Hoge Noorden speelt zaterdag ons tweede elftal tegen VV Helpman 2. Aansluitend op deze wedstrijd wordt op het Sportpark Esserberg in Haren door ons eerste elftal deelgenomen aan het toernooi om de Helpman Wintercup. Zij treffen daarin de gastheren (3e klasse zat.), VFC Vlaardingen (2e klasse zon) en Veendam 1894 (2e klasse zat). Pittige tegenstanders dus….

Spelers en staf willen vanaf deze plaats de sponsors bedanken, die deze trip mogelijk hebben gemaakt. Naast onze trouwe hoofd- en shirtsponsor, Natuursteenbedrijf Van der Mijle, zijn dat er liefst zes, namelijk Jargoglas, Geoservice BV, Wissink Trading BV, Cees den Breejen, Henny Kattemölle en Barbera Pruijmboom. Ook de penningmeester deed namens het bestuur een duit in het welbekende zakje.